اطلاعات تماس

اهواز - کیانپارس - خیابان ۳ شرقی - ساختمان محمد - طبقه دوم - واحد ۶

061-91010061

[email protected]

حساب کاربری
امنیت وردپرس چه قدر اهمیت دارد؟

اهمیت امنیت وردپرس

امنیت وردپرس بسیار مهم است. وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) است که 43.2 درصد از کل وب سایت‌‎ها با استفاده از این نرم افزار اجرا می‌شوند. متأسفانه، محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا باعث می‌شود که تعداد زیادی از مجرمان سایبری که از آسیب ‌پذیری‌های امنیتی این پلتفرم آگاه هستند، از آن سو استفاده کنند.

این بدان معنا است که به صورت پیش فرض امنیت وردپرس توان مقابله در مقابل هکرها را ندارد. این مشکلات امنیتی ممکن است به دلیل عدم آگاهی کاربران از روش‌های بهبود امنیت وردپرس رخ دهد. بنابراین، بهتر است قبل از اینکه وب سایت شما به هدف هکرها تبدیل شود، اقدامات امنیتی مورد نظر را اعمال کنید.

در مقاله حاضر در وب سایت ایران هاستینگ 24 قصد داریم تا به دلایل اهمیت دادن به امنیت وردپرس بپردازیم. با ما همراه باشید.

چرا باید امنیت وردپرس خود را افزایش دهید؟

دلایل اهمیت امنیت وردپرس چیست؟ اگر وب سایت شما که با استفاده از وردپرس ساخته شده است هک شود، خطر از دست دادن داده‌ها، دارایی‌ها و سایر اطلاعات مهم شما را تهدید می‌کند. علاوه بر این، مسائل امنیتی می‌تواند داده‌های شخصی و اطلاعات مربوط به صورتحساب مشتریان شما را نیز به خطر بیندازد.

هزینه‌ای که جرایم سایبری روی دست دارندگان وب‌سایت‌ها می‌گذارند تا سال 2025 به 10.5 تریلیون دلار در سال خواهد رسید. مطمئناً شما نمی‌خواهید هدف یک هکر قرار بگیرید و در این خسارت 10.5 تریلیون دلاری سهیم باشید. بر اساس پایگاه داده‌ی WPScan، موارد ذکر شده در پایین برخی از رایج‌ترین انواع آسیب‌پذیری‌های امنیتی وردپرس هستند:

آسیب پذیری درخواست بین سایتی (CSRF): CSRF کاربر را مجبور می‌کند تا اقدامات ناخواسته‌ای را در یک برنامه قابل اعتماد تحت وب انجام دهد.

حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS): DDoS خدمات آنلاینی را با پر کردن اتصالات ناخواسته از کار می‌اندازد و در نتیجه یک سایت را از دسترس خارج می‌کند.

دور زدن احراز هویت: این مورد به هکرها امکان دسترسی به منابع وب سایت شما را بدون احراز هویت آن‌ها می‌دهد. تزریق SQL (SQLi): SQLi سیستم را مجبور می‌کند تا کوئری‌های SQL مخرب را اجرا کرده و داده‌ها را در پایگاه داده (یا دیتابیس Database) دستکاری کند.

حمله برنامه نویسی متقابل سایت (XSS) : ایکس اس اس کد مخربی را اجرا می‌کند که سایت را به یک انتقال دهنده بدافزار تبدیل می‌کند. گنجاندن فایل محلی (LFI): این مورد، وب‌سایت را مجبور به پردازش فایل‌های مخربی می‌کند که در وب سرور قرار داده شده است.

بهترین روش‌های عمومی برای بهبود امنیت وب سایت

در این بخش، ما به شش نکته امنیتی مربوط به وردپرس می‌پردازیم که به دانش فنی پیشرفته و سرمایه گذاری‌های پرخطر نیازی ندارند. حتی یک مبتدی نیز می‌تواند این کارهای ساده مانند به‌روزرسانی نرم‌افزار وردپرس و حذف تم‌های بلااستفاده را انجام دهد.

1. نسخه وردپرس را به طور منظم به روز کنید

وردپرس به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری منظمی را برای بهبود عملکرد و امنیت خود منتشر می‌کند. این به‌روزرسانی‌ها همچنین از سایت شما در برابر خطرات سایبری محافظت می‌کنند. به‌روزرسانی نسخه وردپرس یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای بهبود امنیت وردپرس است. با این حال، نزدیک به 50٪ از سایت‌های وردپرس بر روی نسخه‌های قدیمیِ وردپرس اجرا می‌شوند.

همین مسئله باعث می‌شود که آن‌ها آسیب پذیرتر شوند. برای اینکه مطمئن شوید آیا آخرین نسخه وردپرس را دارید یا نه، به قسمت مدیریت وردپرس خود بروید. بعد از آن از قسمت داشبورد (Dashboard) به قسمت به‌روزرسانی (Updates) بروید. اگر دیدید که نسخه‌ی وردپرس شما به روز نیست، توصیه می‌کنیم حتما در اسرع وقت آن را به روز کنید.

به تاریخ‌های انتشار به‌روزرسانی آینده توجه داشته باشید تا مطمئن شوید که سایت شما در حال اجرای نسخه قدیمی وردپرس نیست. همچنین توصیه می‌کنیم تم‌ها و افزونه‌های نصب شده در سایت وردپرس خود را به روز کنید. تم‌ها و افزونه‌های قدیمی ممکن است با نسخه به روز شده وردپرس هماهنگ نباشد و باعث ایجاد خطا شود. همچنین این مسئله باعث می‌شود خطر تهدیدات امنیتی به صورت بالقوه به وجود بیاید.

در مقاله بعدی به ادامه روش های بهبود امنیت وردپرس اشاره خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *