اطلاعات تماس

اهواز - کیانپارس - خیابان ۳ شرقی - ساختمان محمد - طبقه دوم - واحد ۶

061-91010061

[email protected]

حساب کاربری
اندیکاتور چیست؟

اندیکاتور چیست و چه کاربردی دارد؟

اندیکاتور چیست؟ اندیکاتور (Indicator) شاخص‌های آماری‌ای هستند که برای اندازه‌گیری شرایط فعلی و پیش‌بینی روندهای مالی و اقتصادی در بازارهای مالی استفاده می‌شوند. اگر می‌خواهید در دنیای سرمایه‌گذاری فعالیت کنید، باید با انواع شاخص‌ها آشنا شوید. این شاخص‌ها، نمودارهای فنی‌ای هستند که از طریق قیمت‌ها، حجم بازار یا سود باز یک اوراق بهادار به‌دست می‌آیند.

برخی از شاخص‌های فنی رایجی که با آن‌ها بیشتر سروکار داریم عبارت‌اند از میانگین متحرک (moving averages)، واگرایی-همگرایی میانگین متحرک (moving average convergence divergence- MACD)، شاخص قدرت نسبی (relative strength index – RSI) و حجم متعادل (on-balance-volume – OBV).

در مقاله حاضر در وب سایت ایران هاستینگ 24 قصد داریم بدانیم اندیکاتور چیست و چه کاربردی دارد. با ما در مقاله اندیکاتور چیست همراه باشید.

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتور چیست؟ تریدرها برای رصد لحظه‌ای بازارهای مالی، از ابزارهای زیادی استفاده می‌کنند. اطلاعاتی که از رصد این بازارها به‌دست می‌آید، باید به وسیله‌ی ابزارهای دیگری به مرحله‌ی تجزیه و تحلیل برسد. برای استفاده از ابزارهای ترید ارز دیجیتال به یک راه حل ایمن و مطمئن مانند سرور مجازی ترید نیاز خواهید داشت تا بتوانید بدون هیچ محدودیتی بازارهای هدف خود را تجزیه و تحلیل کنید و در آن‌ها به معامله بپردازید.

اندیکاتور به مجموعه‌ای از ابزارهای اعمال‌شده در نمودارهای معاملاتی گفته می‌شود که با استفاده از آن‌ها، می‌توانیم روند آینده‌ی بازار را با شفافیت و دقت بیشتری پیش‌بینی کنیم. به عنوان مثال، می‌توانیم با استفاده از این شاخص‌ها مشخص کنیم که آیا بازار در حال رشد است تا فقط در حال تغییر است؟ همچنین، این شاخص‌ها اطلاعات خاصی از بازار را به ما ارائه می‌دهند؛

به عنوان مثال، زمانی که یک سهام یا دارایی در محدوده‌ای بیش از حد موردانتظار خریداری یا فروخته می‌شود، می‌توانیم آن را رصد و پیگیری کنیم. به طور کلی، می‌توانیم اندیکاتورها را به دو قسمت اقتصادی و تکنیکال یا همان فنی تقسیم‌بندی کنیم. شاخص‌های اقتصادی، معیارهای آماری‌ای هستند که از آن‌ها برای اندازه‌گیری و مشخص‌کردن رشد یا کاهش اقتصاد در کل یا بخش‌های درون اقتصاد جامع‌تر استفاده می‌شود.

شاخص‌هایی که در تحلیل تکنیکال استفاده می‌شوند، شرایط فعلی اقتصادی و صنعتی را به صورت آماری نشان می‌دهند تا بتوانیم یک بینش و دید عمیق نسبت به پتانسیل‌های سودآوری آینده‌ی شرکت‌های دولتی داشته باشیم. می‌توانیم با استفاده از یک سرور مجازی مانند سرور مجازی آلمان به رصد بازارهای مالی پرداخته و بر اساس اطلاعات و هدفتان، از یک شاخص خاص برای تجزیه و تحلیل استفاده کنیم. از شاخص‌های تکنیکال به طور گسترده‌ای در تحلیل تکنیکال برای پیش‌بینی تغییراتی که در آینده در روند سهام یا الگوی قیمت در دارایی‌های معامله‌شده ایجاد خواهدشد، استفاده می‌شود.

اندیکاتور اقتصادی

در ادامه مقاله اندیکاتور چیست می خواهیم با اندیکاور اقتصادی اشنا شویم. شاخص‌های اقتصادی زیادی در بخش‌های خصوصی و دولتی ایجاد می‌شوند که به تحلیل داده‌ها و پیش‌بینی وضعیت بازار کمک می‌کنند. به عنوان مثال، یکی از این شاخص‌ها، دفتر آمار کار (Bureau of Labor Statistics) است که یک بازوی تحقیقاتی قدرتمند در وزارت کار ایالات متحده آمریکا به شمار می‌رود.

این شاخص، در ابتدا تمام داده‌های موردنیاز در مورد قیمت‌ها، بیکاری، اشتغال، غرامت، شرایط کار و بهره‌وری افراد را جمع‌آوری کرده و یک گزارش جامع و کامل درباره‌ی قیمت که حاوی اطلاعاتی در مورد تورم، قیمت‌های واردات و صادرات و همچنین هزینه‌های مصرف‌کنندگان است را تحویل می‌دهد.

شاخص اقتصادی شناخته‌شده‌ی دیگر PMI است که به عنوان شاخص خرید مدیران از آن یاد می‌شود و حاوی اطلاعاتی در مورد سفارشات تولیدی و غیرتولیدی صنایع است. این شاخص، یک آمار دقیق از فعالیت اقتصادی را ارائه می‌دهد. وزارت بازرگانی ایالات متحده از اینگونه شاخص‌ها برای ارزیابی اقتصادی خود از اقتصاد روز استفاده می‌کند. در قرن اخیر، املاک و مستغلات جزو اندیکاتورهای اقتصادی پیشرو بوده‌اند.

می‌توان از چندین معیار مختلف برای اندازه‌گیری رشد مسکن استفاده کرد؛ مانند شاخص S&P/Case-Shiller که قیمت‌های فروش مسکن در یک بازه‌ی زمانی را اندازه‌گیری می‌کند و شاخص بازار مسکن NAHB/Wells Fargo که شامل یک نظرسنجی از سازندگان خانه است و اشتهای بازار برای ساخت خانه‌های جدید را اندازه‌گیری می‌کند. از اندیکاتورهای اقتصادی رایج دیگر می‌توان به شاخص نرخ بهره، شاخص عرضه‌ی پول و تمایل مصرف‌کننده اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *