آشنایی با راه های افزایش امنیت وردپرس
راه های افزایش امنیت وردپرس راه های متنوعی هستند. اگر وب سایت شما که با استفاده از وردپرس ساخته شده است هک شود، خطر از دست دادن دادهها، داراییها و سایر اطلاعات مهم شما را تهدید میکند. علاوه بر این، مسائل امنیتی میتواند دادههای شخصی و اطلاعات مربوط به صورتحساب مشتریان شما را نیز به خطر بیندازد. هزینهای که جرایم سایبری روی دست دارندگان وبسایتها میگذارند تا سال 2025 به 10.5 تریلیون دلار در سال خواهد رسید. مطمئناً شما نمیخواهید هدف یک هکر قرار بگیرید و در این خسارت 10.5 تریلیون دلاری سهیم باشید.
در مقاله حاضر در وب سایت ایران هاستینگ 24 می خواهیم به معرفی برخی از راه های افزایش امنیت وردپرس بپردازیم. با ما همراه باشید.
راه های افزایش امنیت وردپرس
همان طور که گفته شد راه های افزایش امنیت وردپرس راه های متنوعی هستند که در ادامه به معرفی برخی از راه های افزایش امنیت وردپرس می پردازیم.
گواهی SSL را نصب کنید
لایه سوکتهای امن (SSL) یک پروتکل انتقال داده است که دادههای مبادله شده بین وب سایت و بازدیدکنندگان آن را رمزگذاری میکند و سرقت اطلاعات مهم را برای مهاجمان دشوارتر میکند. علاوه بر این، گواهیهای SSL بهینهسازی سایت وردپرس را برای موتورهای جستجو (SEO) تقویت میکند و به این وبسایتها کمک میکند بازدیدکنندگان بیشتری جذب کند. وبسایتهایی با گواهی SSL نصب شده به جای HTTP از HTTPS استفاده میکنند.
بنابراین شناسایی آنها آسان است. پس از نصب گواهی SSL در حسابِ هاست وردپرس خود، میتوانید آن را در وب سایت خود فعال کنید. افزونههایی مانند Really Simple SSL یا SSL Insecure Content Fixer میتوانند جنبههای فنی و فعال سازی SSL را با چند کلیک برای شما ارائه کنند. نسخه پریمیوم Really Simple SSL میتواند هدرهای HTTP Strict Transport Security را فعال کند که استفاده از HTTPS را هنگام دسترسی به سایت اعمال میکند.
پس از اتمام این فرایند، URL سایت خود را از HTTP به HTTPS تغییر دهید. برای انجام این کار، به قسمت Settings و سپس به General بروید و قسمت Site Address (URL) را پیدا کرده و URL آن را تغییر دهید.
افزونهها و تمهای بلااستفاده خود را حذف کنید
نگه داشتن افزونهها و تمهای بلااستفاده در سایت تواند مضر باشد؛ به خصوص اگر بهروز نشده باشند. افزونهها و تمهای قدیمی خطر حملات سایبری را افزایش میدهند. زیرا هکرها میتوانند از آنها برای دسترسی به سایت شما استفاده کنند. برای حذف یک افزونه وردپرس بلااستفاده مراحل زیر را دنبال کنید: به قسمت Plugins و سپس به Installed Plugins بروید. لیست تمام افزونههای نصب شده را مشاهده خواهید کرد. هرکدام از افزونهها را که خواستید پاک کنید، روی گزینه Delete زیر نام افزونه کلیک کنید.
توجه داشته باشید که گزینه حذف تنها پس از غیرفعال کردن افزونه در دسترس خواهد بود. در ادامه مراحل حذف یک تم بلااستفاده برای شما ارائه شده است: از داشبورد مدیریت وردپرس خود، به قسمت Appearance و سپس به Themes بروید. روی تمی که میخواهید حذف کنید کلیک کنید. یک پنجره پاپ آپ ظاهر میشود که جزئیات تم را نشان میدهد. روی گزینه Delete در گوشه سمت راست پایین کلیک کنید.
نکته: هنگام حذف یک افزونه یا تم وردپرس از داشبورد خود، ممکن است عنوان custom uninstaller یا حذف سفارشی را در اختیار نداشته باشید. این گزینهای است که میتوانید آن را انتخاب و تمام دادههای مربوط به آن افزونه یا موضوع را به طور کامل حذف کنید. در این مورد، باید این کار را از طریق یک سرویس گیرنده FTP با دسترسی به پایگاه داده خود و حذف افزونه یا ورودیهای تم به صورت دستی انجام دهید.
امیدواریم مطالعه این مطلب در رابطه با راه های افزایش امنیت وردپرس برای شما مفید و مثمر ثمر بوده باشد.