سرعت وب سایت

راه های افزایش سرعت وب سایت: بخش دوم


راهکار هایی برای افزایش سرعت وب سایت

در مقاله قبل به معرفی دلیل اهمیت بهبود و افزایش سرعت وب سایت اشاره کردیم. همچنین در مقاله قبل به ارائه برخی از راهکارها برای افزایش سرعت وب سایت پرداخته شد. در مقاله حاضر قصد داریم تا در وب سایت ایران هاستینگ 24 راهکارهای دیگری را برای افزایش سرعت وب سایت به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

راه هایی برای افزایش سرعت وب سایت

راه های مختلفی برای افزایش سرعت وب سایت وجود دارد. این راهکارها در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. در ادامه به معرفی برخی از این دسته بندی ها می پردازیم.

تاثیر ترافیک بالا در سرعت وب سایت

اگر سایت شما ترافیک بالایی دارد مطمئنا باید به فکر یک سرور کانفیگ شده و استفاده از تکنولوژی های مفیدتری برای میزبانی سایت خود باشید.حتی استفاده از یک سرور اختصاصی نیز ممکن است نیاز شما را رفع نکند. بنابراین باید از سرویس مناسب برای میزباینی سایت خود استفاده کنید. استفاده از سیستم پخش کردن ترافیک بروی چند سرور یا استفاده از لودبالانسر به همراه کش سرور به شما کمک میکند تا ترافیک بالای ورودی به سرور را کنترل و پاسخ دهید.(سرویس نیترو را تماشا کنید)باید ترافیک سایت را همیشه آنالیز کنید تا مدیریت بهتری بروی آن انجام شود.

این موضوع که بیشتر ترافیک از کجا و چه موضوعاتی ناشی میشود میتواند در جداسازی یا تفکیک سرورها و ترافیک به شما کمک کنید.(تکنولوژی لود بالانس و کش)هم چنین ممکن است شما تحت حملات DDOS یا brute Force قرار گرفته باشید و ترافیک ورودی سایت واقعی نباشد بنایراین باید سرور و ترافیک ها همیشه مانیتور شود ( مانیتورینگ هوشمند سرورستاپ را مشاهده کنید) و از یک فایروال مناسب جهت جلوگیری از اتک های رایج استفاده کنید (سیستم فایروال سرورستاپ)

استفاده از محتوای چند رسانه ای با حجم بالا

ایا روزهای استفاده از اینترنت dial up را بیاد دارید که برای لود شدن یک عکس باید چندین دقیقه منتظر میشدید، با افزایش پهنای باند زیرساخت ها و خطوط اینترنت این موضوع بع خاظره تبدیل شده است اما قانون کی همچنان به همین شکل است. زمانی که شما درخواستی را به سرور ارسال میکنید تمام فایل های مرتبط با سایت باید ارسال شود به این معنی که هر چقدر اطلاعات و فایل های سایت شما بیشتر و حجیم تر باشد، کاربر باید زمان بیشتری منتظر باشد تا سایت لود شود.

پس دقت داشته باشید حجم صفحه های سایت شما از میزان مشخصی بیشتر نشود تا سرعت وب سایت شما افزایش یابد. در حال حاضر ابزارهای زیادی برای بهینه سازی حجم تصاویر سایت ها وجود دارد. همین موضوع میتواند در مورد فایل های css و js سایت شما نیز صادق باشد. پس بهتر است از یک متخصص برنامه نویسی کمک بگیرید. اما راهکار دیگری نیز که به این مشکل کمک میکند استفاده از سیستم کش هوشمند میباشد، با استفاده سیستم کش میتوانید صفحات و فایل های پربازدید را با الگوریتم خاص و برای مدت زمان مشخصی کش کنید تا سرعت لود شدن سایت افزایش چشمگیری داشته باشد.

استفاده از پلاگین های کم تر برای افزایش سرعت وب سایت

یکی از راه های افزایش سرعت وب سایت استفاده از پلاگین های کم تر است. افرادی که از وردپرس استفاده می کنند بیشتر این موضوع را درک می کنند، نصب هر پلاگین تعدای فایل css و برخی javascript را ایجاد می کنند، بنابراین هر پلاگین اضافه تعداد فایل های بیشتری برای فراخوانی ایجاد می کند. بهتر است قبل از نصب هر پلاگین بپرسید که آیا واقعا نصب این پلاگین لازم است!!

سرعت وب سایت
سرعت وب سایت

قالب وب سایت

یکی از موارد تاثیر گذار در سرعت وب سایت، قالب آن است. گاهی یک قالب نیز می تواند باعث مشکل شود، مخصوصا در CMS های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و … در بسیاری از موارد قالب های از پیش طراحی شده که دارای مشکلاتی در طراحی و بهینه بودن است، استفاده شده که مشکلات کندی را منجر میشود. البته مشکلات قالب ها نیز مشابه موارد مرتبط با نوع کدنویسی و تعداد فایل ها و بهینه نبودن آن ها می باشد که باید توسط یک تیم متخصص بررسی، بهینه سازی و رفع مشکل شود.

سخن پایانی

بهبود سرعت وب سایت می تواند باعث شود تا مخاطبان وب سایت شما به شدت افزایش یابند. به همین دلیل سعی کنید تا با رعایت نکات گفته شده سرعت وب سایت خود را تا حد امکان افزایش دهید.

 

 

ارسال دیدگاه جدید