کاهش نرخ پرش در سایت
کاهش نرخ پرش در سایت با روش های مختلفی امکان پذیر است. نرخ پرش سایت در واقع به شما نشان میدهد که چه درصد از کاربرانی که وارد سایت شما شده اند، بدون انجام کار خاصی از سایتتان خارج شده اند. منظور از انجام کار خاص میتواند مثلا وارد شدن به یکی از موارد منو، نوشتن نظر، عضویت در سایت، دانلود فایل، ورود به صفحات دیگر سایت و … باشد. درصورتی که بازدیدکننده وارد شده به سایت شما بدون هیچ تعاملی از سایت خارج شود و بازدید او تنها به یک صفحه محدود شده باشد؛ این کار به عنوان یک Bounce Rate منفی محسوب میگردد.
در مقاله قبل در وب سایت ایران هاستینگ 24 به معرفی نرخ پرش پرداختیم. در مقاله حاضر قصد داریم تا شما را با روش های کاهش نرخ پرش در سایت آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
راه های کاهش نرخ پرش در سایت
اکنون میخواهیم راه های کاهش نرخ پرش در سایت را به شما معرفی کنیم. جهت کاهش نرخ پرش درواقع میبایست تعداد کاربرانی که بدون تعامل سایت را ترک میکنند را کاهش دهید. همانطور که پیش از این گفتیم نرخ بالای پرش الزاما به معنای وجود محتوای بی کیفیت یا غیر جذاب در سایت نیست. بلکه تنها نرخ افرادی که تعاملی با سایت شما ندارند را بیان میکند.
1. افزایش سرعت صفحات سایت
طبق تحقیقات انجام شده بهترین روش کاهش بانس ریت سایت، افزایش سرعت صفحات سایت است. زیرا اگر سایت شما به کندی بارگذاری را انجام دهد، کاربر خسته شده و احتمال زیادی وجود دارد که سایت شما را ترک کند. پس شما میتوانید با افزایش سرعت لود صفحات سایت خود کاهش چشمگیری را در نرخ پرش سایتتان مشاهده کنید.
2. کاهش تعداد پاپ آپ های تبلیغاتی
یکی از موارد مهمی که جهت کاهش نرخ پرش در سایت میبایست آن را در نظر بگیرید؛ کاهش تعداد پاپ آپ های تبلیغاتی و آزاردهنده است. برخی پاپ آپ ها مفید و جذاب اند اما بیشتر آنها ممکن است برای کاربران آزاردهنده باشد و به این علت نرخ خروج آنها از سایت شما زیاد شود. بنابراین بهتر است پاپ آپ های آزاردهنده سایت خود را بیابید و جهت حذف و یا بهبود آنها اقدام کنید.
3. استفاده از عناوین جذاب در محتوا
استفاده از عنوان های جذاب در محتوا میتواند با جذب کاربر به محتوا، باعث کاهش نرخ پرش در سایت شود. بخصوص اگر سایت شما در حیطه کاری وبلاگ یا تولید محتواهای طولانی باشد؛ استفاده از عنوان های جذاب میتواند کاربر را بیشتر به مطلب علاقه مند کند. در نهایت این کار کاهش بانس ریت را به همراه خواهد داشت.
4. بررسی Mobile-Friendly بودن سایت
امروزه بیشتر کاربران در بستر اینترنت از تلفن همراه استفاده میکنند؛ بنابراین شما باید طراحی جذاب و راحتی از سایت خود را برای موبایل داشته باشید. درصورتی که طراحی سایت مناسب موبایل نباشد و کاربر دائما مجبور به اسکرول به راست و چپ و یا زوم متن باشد؛ احتمال خروج کاربر از سایت شما بسیار افزایش میابد. که این خروج در نهایت منجر به افزایش نرخ پرش سایت میشود.
از آنجایی که کاربران خیلی کمتر از دسکتاپ برای ورود به اینترنت استفاده میکنند؛ پس شما باید حداکثر تمرکز و تلاش خود را بر روی طراحی موبایل سایت خود متمرکز کنید. اگر محتوای ویدئویی در سایت خود دارید بهتر است آن را با حداقل حجم و زمان آپلود کنید. زیرا کاربران موبایل ممکن است اینترنت کم یا ضعیفی برای مشاهده ویدئو داشته باشند. بطور کلی رضایت کاربران موبایل از سایت خود را باید به حداکثر آن برسانید.
5. ارائه محتوای مناسب برای کلمات کلیدی موجود
گاهی ممکن است محتوای تولیدی شما برای یک کلمه کلیدی از نظر نگارشی، طول متن، تعداد کلمه کلیدی بکار برده شده و … مناسب باشد. اما محتوای درستی راجع به کلمه کلیدی مربوطه ارائه نداده باشید. در این صورت کاربر پس از مطالعه بخشی از محتوا و عدم دسترسی به مطلب دلخواه خود از سایت خارج میشود. و با تکرار این عمل، در نهایت نرخ پرش سایت شما افزایش میابد. پس دقت کنید که محتوای تولیدی شما طبق کلمه کلیدی انتخابی شما باشد.