بکاپ گرفتن از وردپرس چه روش هایی دارد؟
بکاپ گرفتن از وردپرس روش های مختلفی دارد. تصور کنید امروز با یک ارور در سایت مواجه می شوید بدون اینکه هیچ ایده ای برای عیب یابی آن داشته باشید. در چنین شرایطی یک نسخه پشتیبان از سایت میتواند شما را از یک وضعیت بحرانی نجات دهد. دلایل زیادی برای این که از وبسایت وردپرسی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید وجود دارند که شاید تاکنون به آنها فکر نکرده باشید.
در مقاله حاضر در وب سایت ایران هاستینگ 24 به بررسی روش های بکاپ گرفتن از وردپرس می پردازیم. با ما همراه باشید.
چه زمانی از وردپرس بکاپ بگیریم؟
پیش از این که به دلایل بکاپ گرفتن از وردپرس بپردازیم بد نیست مروری بر این سوال داشته باشیم که اصلا وردپرس چیست؟! همانطور که احتمالا از قبل میدانید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان میزبانی و ساخت وب سایت را می دهد. وردپرس شامل معماری پلاگین و یک سیستم قالب است، بنابراین می توانید هر وب سایتی را متناسب با تجارت، وبلاگ، نمونه کارها یا فروشگاه آنلاین خود سفارشی کنید.
اگر از آخرین نسخه بکاپ شما نهایتا یک روز یا کمتر میگذرد مشکلی نیست،اما اگر یک هفته از عمر آن می گذرد، ممکن است شامل برخی از جدیدترین به روز رسانی های وب سایت شما نباشد و تغییرات مهمی که در این مدت ایجاد کردهاید را از دست بدهید. برای سایتهای بزرگی مانند فروشگاههای آنلاین، انجمنها و وبلاگها بکاپ گرفتن از وردپرس یک امر ضروری به شمار میرود. در موارد زیر باید از وردپرس خود بکاپ بگیرید:
- اعمال تغییرات مهم و بزرگ در سایت
- به روز رسانی
- نصب یک افزونه در وبسایت
دلایل اهمیت بکاپ گرفتن از وردپرس
همه وبسایتهای موجود در اینترنت در برابر حملات هکرها، بدافزارها، حملات DDOS، سرقت و از دست دادن دادهها آسیبپذیر هستند و حتی اگر یک وبسایت امنیت بالایی هم داشته باشد ممکن است این اتفاق برای آن بیفتد. بکاپ گرفتن از وردپرس یک روش محافظتی برای داده و اطلاعات شما است. شما برای بکاپ گیری میتوانید از افزونه بکاپ وردپرس نیز استفاده کنید که در ادامه به شما آموزش میدهیم. بکاپ گیری یک بیمه برای تضمین سلامت وبسایت شما است. با استفاده از افزونه بکاپ وردپرس میتوانید به طور خودکار نیز از دادههای وبسایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
روشهای بکاپ گیری از وردپرس
اکنون که اهمیت پشتیبانگیری از سایت شما را پوشش دادهایم، زمان آن رسیده است که نحوه انجام آن را بررسی کنیم. بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه میتوانید با استفاده از چهار روش از یک سایت وردپرس پشتیبان تهیه کنید.
بکاپ گرفتن از وردپرس به صورت دستی با پروتکل FTP
آخرین باری که از وبسایت خود بکاپ گرفتید چه زمانی بود؟ احتمالا هاست شما به طور مدام و منظم از سرورهای سایت شما نسخه پشتیبان تهیه میکند اما خوب است که یک بکاپ محلی نیز از دادههای خود نگه دارید.
افزونه بکاپ وردپرس Udraftplus
UpdraftPlus به شما این امکان را میدهد که از وردپرس سایت خود بکاپ بگیرید. شما میتوانید با استفاده از این افزونه از همه فایلها و پایگاه دادهی خود به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی یا ماهانه از وبسایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. شما باید ابتدا افزونه UpdraftPlus را دانلود و در وردپرس نصب کنید. این کار درست مانند افزودن پلاگینهای دیگر است.
افزونه UpdraftPlus میتواند به طور خودکار بر اساس برنامه زمانی که از قبل انتخاب کردهاید، از وبسایت شما بک آپ بگیرد. با این حال، می توانید هر زمان که بخواهید به صورت دستی نسخه پشتیبان تهیه کنید. ابتدا باید به تنظیمات UpdraftPlus Backup بروید و روی دکمه «Backup Now» کلیک کنید.
با این کار یک پاپ آپ با گزینههایی برای انتخاب فایلها و پشتیبان گیری از پایگاه داده و این که آیا میخواهید نسخه پشتیبان را به یک فایل خارجی (فایل جداگانه) ارسال کنید ظاهر میشود. برای ادامه روی دکمه “Backup Now” کلیک کنید. افزونه UpdraftPlus اکنون شروع به تهیه نسخه پشتیبان از فایلها و پایگاه داده شما میکند.
شما میتوانید میزان پیشرفت را در صفحه تنظیمات مشاهده کنید. این فرآیند ممکن است بسته به اندازه وبسایت شما کمی طول بکشد. UpdraftPlus همچنین در این پروسه شروع به آپلود فایلهای پشتیبان شما در یک فایل خارجی (مانند درایو) نیز میکند.