اطلاعات تماس

اهواز - کیانپارس - خیابان ۳ شرقی - ساختمان محمد - طبقه دوم - واحد ۶

061-91010061

[email protected]

حساب کاربری
فریلنسر چیست؟

فریلنسر چیست و چه مزایایی دارد؟

فریلنسر چیست؟ فریلنسری به معنای داشتن مشاغل مختلف یا ماموریت‌های کوتاه مدت یا قرارداد با تعدادی از شرکت‌ها، وب سایت‌ها، سازمان‌ها و … بدون هیچ گونه قرارداد بلندمدتی است. در جواب این سوال که فریلنسر چیست؟ باید گفت همان طور که از نامش پیداست، فریلنسری می‌تواند به افراد آزادی بیش‌تری در رابطه با محیط و حیطه کاری بدهد اما در عین حال نیز می‌تواند چالش برانگیز باشد.

در مقاله امروز در وب سایت ایران هاستینگ 24 قصد داریم تا با یکدیگر به سوال فریلنسر چیست و چه مزایایی دارد پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

فریلنسر چیست؟

فریلنسر فردی است که بر اساس هر شغل یا هر وظیفه، معمولاً برای کار کوتاه مدت به عنوان یک پیمانکار مستقل درآمد کسب می‌کند. یک فریلنسر کارمند یک شرکت نیست و بنابراین ممکن است که آزادانه بتواند برای مشاغل مختلف به طور همزمان توسط افراد یا شرکت‌های مختلف مشغول به کار شود، مگر اینکه به صورت قراردادی به کار انحصاری تا تکمیل یک پروژه خاص متعهد باشد.

فریلنسر یک کارمند مستقل است که به ازای هر شغل یا هر وظیفه، معمولاً برای کار کوتاه مدت دستمزد دریافت می‌کند. از آنجایی که فریلنسرها کارمند نیستند، معمولاً از مزایای کارفرمایان خود مانند بیمه درمانی یا برنامه های بازنشستگی برخوردار نیستند. البته در مواردی نیز می‌توان به عنوان یک فریلنسر قرارداد داشت و از این مزایا بهره برد. در چنین مواردی باید میان فریلنسر و کارفرما توافق صورت گرفته باشد.

درک بهتر مفهوم فریلنسینگ

برای درک بهتر اینکه فریلنسر چیست بهتر است کمی توضیحاتی بیشتری بدهیم. به طور معمول، فریلنسرها به عنوان کارمندان مستقل در نظر گرفته می‌شوند و ممکن است کار قراردادی خود را به صورت تمام وقت یا پاره وقت به عنوان یک کار جانبی انجام دهند. فریلنسرها به عنوان کارمندان مستقل، معمولاً برای انجام کار به قراردادهای امضا شده نیاز دارند و بر اساس زمان و تلاش مورد نیاز برای تکمیل کار، با هزینه از پیش تعیین شده موافقت می‌کنند.

این هزینه ممکن است یک کارمزد ثابت یا کارمزد ساعتی، روزانه یا پروژه‌ای یا هر اقدام مشابه دیگری باشد. یک فریلنسر می‌تواند در حیطه‌ها و مهارت‌های مختلفی، مانند فیلم، هنر، طراحی، ویرایش، کپی رایتینگ، رسانه، بازاریابی، موسیقی، بازیگری، روزنامه نگاری، ویرایش و تولید ویدئو، تصویرسازی، گردشگری، مشاوره، توسعه وب سایت، برنامه نویسی کامپیوتر، برنامه ریزی رویداد، عکاسی، ترجمه زبان، تدریس خصوصی، پذیرایی و بسیاری موارد دیگر به فعالیت مشفول باشد.

مزایا و معایب فریلنسینگ چیست؟

از مزایای فریلنسر بودن می‌توان به آزادی کار در خانه یا سایر فضاهای کاری نامتعارف، برنامه کاری منعطف و تعادل بهتر بین کار و زندگی اشاره کرد. کار آزاد می‌تواند به نفع کارمندانی باشد که از کار بیکار شده‌اند و همچنین نرخ بیکاری در جامعه را کاهش می‌دهد. معایب فریلنسینگ شامل عدم اطمینان در مورد درآمد آینده، عدم ثبات شغلی و مشکل سازگاری با کار جدید است. همچنین برخوردار نشدن از مزایای کارفرما، مانند بیمه و برنامه های بازنشستگی و گاهی اوقات نرخ دریافتی کمتر در هر ساعت در مقایسه با حقوق بگیران شاغل وجود دارد. علاوه بر این فریلنسرها واجد شرایط دریافت بیمه بیکاری نمی‌شوند.

روش کسب درآمد بعنوان یک فریلنسر چیست؟

در ادامه مقاله فریلنسر چیست به بررسی روش های کسب در آمد از آن می پردازیم. کسب از درآمد از طریق فریلنسری کار چندان دشواری نیست، فقط کافیست هوشمندانه عمل کرده و بر اساس قدم‌های زیر اقدام کنید:

نوع فعالیت فریلنسری خود را انتخاب کرده و تصمیم بگیرید که مایلید در کدام حوزه مشغول به کار شوید. برند سازی کنید. برند سازی در واقع هویت شماست که شامل وب سایت، لوگو، برچسب، وبلاگ و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی شما می‌شود. ایجاد یک رزومه قوی از کار خود مانند نمونه‌ها و همچنین پروژه‌های گذشته، کلید ایجاد کسب و کار شما است. در واقع، تا زمانی که این نمونه کارها را نداشته باشید، ممکن است نتوانید کسب و کار فریلنسینگ خود را راه اندازی کنید.

مهارت‌های کسب و کاری خود را توسعه دهید. شما ممکن است یک فریلنسر باشید، اما باید با اصول راه‌اندازی تجارت نیز مانند مالیات، حسابداری، بازاریابی و غیره آشنا باشید. قبل از اینکه با مشتریان بالقوه تماس بگیرید و واقعاً کار فریلنسری را شروع کنید، سیستمی برای شارژ و دریافت پرداختی‌ها طراحی کنید.

این کار به شما کمک می‌کند تا میزان درآمد خود را پیگیری کنید و از سود و زیان خود مطلع شوید. وقتی نمونه کار خود را آماده کردید، وقت آن است که به سراغ مشتریان بالقوه بروید وکار خود را به آن‌ها ارائه دهید. هر چه مشتریان بالقوه بیشتری پیدا کرده و به آنها دسترسی پیدا کنید، احتمال اینکه کار کنید و مهمتر از همه، دستمزد دریافت کنید بیشتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *