اطلاعات تماس

اهواز - کیانپارس - خیابان ۳ شرقی - ساختمان محمد - طبقه دوم - واحد ۶

061-91010061

[email protected]

حساب کاربری
مزایای کلاسترینگ سرور

آشنایی با مزایای کلاسترینگ سرور

مزایای کلاسترینگ سرور بسیار متنوع است. کلاسترینگ سرور روشی برای محافظت از داده‌های ارزشمند است. در این روش، سرور‌ها طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که با یکدیگر در یک کلاستر یا خوشه کار کنند تا ثبات پیکربندی کل خوشه حفظ شود. در صورتی که قصد خرید یک سرور نظیر سرور اختصاصی ایران را دارید و می‌خواهید از دسترس‌پذیری، مقیاس‌پذیری و تحمل خطای بالاتری بهره‌مند شوید، می‌توانید از این فناوری استفاده کنید.

در مقاله قبل به معرفی کلاستر سرور پرداختیم. در مقاله امروز در وب سایت ایران هاستینگ 24 قصد داریم تا شما را با مزایای کلاسترینگ سرور بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

کلاسترینگ سرور چگونه کار می کند؟

پیش از بررسی مزایای کلاسترینگ سرور بهتر است تا با نحوه کار آن آشنا شویم. کلاستر سرور به گروهی از سرور‌ها که به یک سیستم متصل هستند و تحت یک IP واحد با یکدیگر کار می‌کنند، گفته می‌شود. بدین صورت، مواردی نظیر دسترس‌پذیری، قابلیت اطمینان و مقیاس‌پذیری سرور بهتر می‌شود. هر زمان که یکی از سرور‌ها بنا به هر دلیلی قطع یا خراب شود، کلاستر‌های سرور به سرور دیگری اجازه می‌دهند که عملیات قبلی را انجام دهد تا کاربر دچار قطعی یا خرابی نشود.

به عبارتی دیگر، بار کاری به سرور دیگری منتقل می‌شود. در واقع، خوشه‌های سرور تا حد امکان زمان خرابی سرور را کاهش می‌دهند و کارایی عملکرد آن را بهبود می‌بخشند. در محیط کلاستر سرور، هر سرور با نام “گره” شناخته می‌شود. هر گره دارای هارد دیسک، رم، منابع CPU و سیستم‎عامل مخصوص به خودش است و می‌تواند به طور مجزا از این امکانات استفاده کند.

مزایای کلاسترینگ سرور چیست؟

با داشتن محیط کلاستر‎شده، می‌توانید به راحتی خرابی برنامه‌ها، سخت افزار و وب‎سایت خود را مدیریت کرده و احتمال قطعی را کاهش دهید. به عبارت دیگر، احتمال در‎دسترس بودن وب‎سایت خود را افزایش می‌دهید. هر چه میزان خرابی وب‎سایت شما کمتر باشد، هزینه‌های مرتبط با بازیابی سیستم نیز کاهش می‌یابند. به زبان ساده‌تر، در صورتی که بر روی کلاستر سرور سرمایه گذاری کنید، صرفه جویی بسیار زیادی در دراز‎ مدت خواهید داشت. برخی از مهم‌ترین مزایای کلاسترینگ سرور عبارتند از:

افزایش انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری

هر سرور مجزا، تمام مواردی نظیر اتصال شبکه تا ذخیره‌سازی را انجام می‌دهد. با بکارگیری کلاستر سرور می‌توانید انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری سرور خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهید. اما این به چه معنی است؟ کلاسترینگ سرور به شما این امکان را می‌دهد که در صورتی که تقاضای منابع بیشتری داشتید، بتوانید منابع آن سرور را با توجه به نیازتان افزایش دهید.

اگر کسب‌و‎کار رو به رشدی دارید، می‌توانید یک گره اضافی را به کلاستر موجود، اضافه کنید. همچنین، در صورتی که قصد خرید VPS مدیریت‌‎شده را دارید، تنها کافی است با پشتیبانی خدمات سرور تماس بگیرید تا این کار برایتان انجام شود.

بهبود دسترس‌پذیری و عملکرد سرور

یکی دیگر از مزایای کلاسترینگ سرور بهبود دسترسی پذیری است. دلیل دیگری که باید از کلاستر سرور استفاده کنید این است که این روش در عین پشتیبانی از اتصالات همزمان، عملکرد و سرعت وب سایت یا برنامه را بهبود می‌بخشد. در صورتی که از مقرراتی مانند PCI-DSS پیروی می‌کنید و یا اطلاعات مالی را بر روی سروری که به اینترنت متصل نیست ذخیره می‌کنید، کلاستر‌های سرور می‌توانند برایتان مفید باشند.

کاهش هزینه‌های فناوری اطلاعات

تمامی شرکت‌ها برای مطمئن شدن از اینکه مشتریانشان همیشه می‌توانند به آن‌ها متصل شوند، به شبکه‌ای با افزونگی داخلی نیاز دارند. علاوه بر این، تمامی سرور‌ها باید به عنوان یک سرور واحد عمل کنند و با یکدیگر در تعامل باشند. یک محیط کلاستر‎شده به شرکت‌ها و کسب‎و‎کارهای کوچک تا بزرگ کمک می‌کند تا با جلوگیری از خرابی‌های احتمالی، هزینه‌های فعال نگه داشتن سیستم را کاهش دهند. از آن جایی که کلاستر‌های سرور برای کار با یکدیگر در یک شبکه واحد پیکربندی شده‌اند، احتمال آسیب‌پذیری کاهش یافته و همزمان عملکرد شبکه بهتر می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *