پیام های خطای وب سایت

معنای پیام های خطای صفحات وب چیست؟


پیام های خطای صفحات وب

اگر در حال وب گردی باشید یا صاحب یک وب سایت باشید ممکن است با برخی پیام های خطا هنگام مشاهده صفحات وب رو به رو شده باشید. هر یک از پیام های خطایی که در مرورگر شما نشان داده می شود معنای خاصی دارد و بیانگر عدم کارکرد صحیح بخشی از وب سایت شما است. در مقاله حاضر در وب سایت ایران هاستینگ 24 قصد داریم تا شما را با معنای برخی از رایج ترین پیام های خطایی که هنگام مشاهده صفحات وب ممکن است با آن رو به رو شوید آشنا کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

آشنایی با رایج ترین پیام های خطای صفحات وب

400 Bad File Request: معمولا هنگامی با چنین پیامی مواجه می شوید که عبارت بکار گرفته شده در URL نادرست است.

401 Unauthorized: سرور بدنبال برخی کلیدهای پنهانی کلاینت می گردد و چیزی بدست نمی آورد. همچنین وارد کردن کلمه رمز اشتباه نیز می تواند سبب بروز چنین پیامی شود.

403 Forbidden/Access Denied: مشابه ایراد 401، مجوز لازم برای دسترسی به سایت مورد نیاز است.

404 File Not Found: سرور نمی تواند فایل درخواست شده را پیدا نماید. فایل یا جابجا شده و یا از محل اعلام شده شما حذف شده است و یا Url آن و یا نام سند شما اشتباه وارد شده است. اگرکلمه ای با املای اشتباه وارد شده آن را تصحیح کنید.

408 Request Timeout: درخواست کلاینت قبل از آنکه سرور آن را بازیابی کند متوقف شود. کاربردکمه Stop را فشار دهد، پنجره مرورگر را ببندد و یا قبل از بارگذاری صفحه لینکی را کلیک نماید. معمولا هنگامی که سرورها به آرامی کار می کنند و نیز حجم فایلها زیاد است با این پیام مواجه می شوید.

500 Internal Error: اسناد HTML قابل بازیابی نیستند زیرا مشکلاتی در ساختار بندی سرور رخ داده است .در این صورت با مدیر شبکه خود تماس بگیرید.

501 Not Implemented: سرور وب نمی تواند از ویژگی درخواست شده پشتیبانی کند.

502 Service Temporarily Overloaded: گرفتگی سرور. ارتباطهای زیاد، ترافیک شدید. باز هم سعی کنید تا صفحات بارگذاری شوند.

سایر پیام های خطای مشاهده شده در صفحات وب

503 Service Unavailable: سرور مشغول است، سایت ممکن است جابجا شده باشد و یا ارتباط از طریق اینترنت قطع شده است.

پیام های خطا
پیام های خطا

Connection Refused by Host: یا مجوز لازم برای دسترسی به سایت را ندارید و یا رمز وارد شده توسط شما اشتباه است.

File Contains No Data: صفحه وجود دارد اما چیزی نشان داده نمی شود. این ایراد در سندی رخ می دهد که بطور درستی جدول بندی نشده و یا اطلاعات مربوط به header سند خالی است.

Bad File Request: مرورگر شما قادر به پشتیبانی از فرمها و یا دیگر انواع کدنویسی برای دسترسی نیست.

Failed DNS Lookup: نام Domain Name Server نمی تواند نام domain درخواستی شما را به آدرس IP معتبر ترجمه کند. البته این ایراد می تواند به جهت مشغول بودن سرور، اشتباه بودن URL وارد شده باشد.

Host Unavailable: سرور میزبان از کار افتاده است.

Unable to Locate Host: سرور از کار افتاده است، ارتباط اینترنت قطع شده است و یا URL وارد شده اشتباه است.

Network Connection Refused by the Server: سرور وب مشغول است.

سخن پایانی

در مقاله حاضر به آشنایی با معنای برخی از رایج ترین پیام های خطای مشاهده شده در وب سایت ها پرداختیم. آشنایی با معنای این پیام ها می تواند به شما کمک کند تا بتوانید زودتر مشکل مربوطه را شناسایی کنید و آن را حل کنید. امیدواریم مطالعه این مطلب در رابطه با آشنایی با معنای انواع پیام های خطای مشاهده شده در صفحات وب برای شما مفید بوده باشد. در صورت هر گونه مشکل می توانید آن را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

ارسال دیدگاه جدید