نحوه کار با وردپرس

نحوه کار با وردپرس و اصطلاحات مرتبط با آن


آشنایی با نحوه کار با وردپرس

نحوه کار با وردپرس بسیار ساده است. وردپرس یک راه خوب برای ایجاد وب سایت یا اولین وبلاگ خود است. با وردپرس، می ‌توانید وب ‌سایت خود را سفارشی کنید و در صورت نیاز عناصر اضافی را وارد کنید. نصب و راه اندازی این نرم افزار آسان است. با این وجود در صورت لزوم می توانید برا نصب وردپرس از همکاران ما در وب سایت ایران هاستینگ 24 کمک بگیرید.

علی رغم سادگی یادگیری نحوه کار با وردپرس اصطلاحاتی در رابطه با آن وجود دارد که لازم است تا با آن ها آشنایی کامل داشته باشید. در صورت عدم آشنایی با این اصطلاحات ممکن است استفاده از این سیستم برای شما سخت شود. در مقاله حاضر قصد داریم تا شما را با اصلی ترین اصطلاحات و بخش های مرتبط با وردپرس آشنا کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

آشنایی با اصلی ترین اصطلاحات در وردپرس

Backend & Frontend

برای آشنایی بهتر با نحوه کار با وردپرس لازم است تا با اصلی ترین اصطلاحات مربوطه آشنا شوید. Backend & Frontend عبارت های مهمی هستند که در هر واژه نامه وردپرس پیدا خواهید کرد. هر CMS، و همچنین هر سیستم مدیریت محتوا وبلاگ، به طور کلی دارای هر دو بخش frontend و backend است . اصطلاح frontend بخشی از وب سایت را توصیف می کند که بازدیدکنندگان می بینند . این شامل رابط است که شامل طرح، طراحی و تمام محتوای قابل مشاهده است. با این حال، backend برای کاربر مخفی است و فقط توسط مدیران وب سایت قابل دسترسی است.

اصطلاحات وردپرس
                                     اصطلاحات وردپرس

CMS

در ادامه توضیح در رابطه با نحوه کار با وردپرس، به آشنایی با CMS می پردازیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا به اختصار CMS است. CMS یک سیستم نرم افزاری است که برای مدیریت، ایجاد و نگهداری محتوای دیجیتال استفاده می شود. چنین سیستم هایی عمدتاً برای وب سایت ها استفاده می شوند و به گونه ای طراحی می شوند که افرادی که دانش برنامه نویسی گسترده ای ندارند بتوانند از آنها استفاده کنند.

CMS یا همان سیستم مدیریت محتوا برای کسانی که به تازگی در زمینه توسعه وب شروع کرده اند ایده آل می باشد.

هسته

هسته ساختار اصلی نصب وردپرس است . زمانی که سیستم مدیریت محتوا WordPress را دانلود کردید، هسته را دریافت کرده اید. از طریق سفارشی سازی، نصب تم ها و افزونه ها و ایجاد محتوا، می توانید این ساختار اولیه را به یک سایت منحصر به فرد و کاملا کاربردی تبدیل کنید.

طرز کار با وردپرس
                                          طرز کار با وردپرس     

FTP

FTP (پروتکل انتقال فایل) یک پروتکل انتقال داده است که اجازه می دهد فایل ها بین دو کامپیوتر مختلف بدون توجه به اینکه کدام سیستم عامل استفاده می شود رد و بدل شود. آپلود و دانلود داده ها را می توان از طریق مرورگر یا برنامه های خاصی مانند FileZilla کنترل کرد. کاربران وردپرس هنگام انتقال فایل ها از رایانه های شخصی محلی به وب از FTP استفاده می کنند. FTP همچنین هنگام ایجاد پشتیبان یا انتقال سایت وردپرس به سرور جدید مورد نیاز است.

MySQL

MySQL یک سیستم مدیریت پایگاه داده منبع باز (DMS) است و توسط اکثر ارائه دهندگان اینترنت به عنوان پایگاه داده سرور ارائه می شود. داده ها را فقط می توان با یک DMS اضافه کرد، گسترش داد یا به آن دسترسی پیدا کرد. MySQL برای اجرای وردپرس ضروری است.

 Open source

همان طور که گفته شد برای درک بهتر نحوه کار با وردپرس لازم است تا با اصطلاحات مرتبط با آن آشنا شوید. نرم افزار منبع باز نرم افزاری است که کد منبع آن برای عموم آزاد است و هر کسی می تواند آن را تغییر دهد. با باز کردن نرم افزار برای همه، جامعه ای از کاربران می توانند به طور فعال در بهبود نرم افزار مشارکت داشته باشند و به تنهایی ویژگی های جدید را پیاده سازی کنند. یکی دیگر از مزایای اضافه شده نرم افزار منبع باز این است که کاربران نهایی می توانند به طور کلی از نرم افزار به صورت رایگان استفاده کنند.

نحوه کار با وردپرس چگونه است؟
                                 نحوه کار با وردپرس چگونه است؟

نحوه کار با وردپرس و بخش پیوندهای یکتا

یکی از مواردی که برای نحوه کار با وردپرس لازم است بدانید، پیونده های یکتاست. پیوند دائمی پیوندی است که به طور دائم به یک مقاله یا پست در یک وب سایت پیوند می دهد. در قسمت مدیریت، می توانید ساختار URL را برای پیوندهای سایت وردپرس خود در تنظیمات > پیوندهای یکتا تعریف کنید . شما می توانید برای هر پست با استفاده از نام مقاله، سیستم شماره گذاری متوالی یا شناسه های منحصر به فرد، پیوندهای یکتا ایجاد کنید.

افزونه ها

در ادامه توضیحات در رابطه با نحوه کار با وردپرس به افزونه ها می رسیم. افزونه ها به کاربران ویژگی های اضافی و گزینه ای برای گسترش هسته سایت وردپرس خود ارائه می دهند. دایرکتوری افزونه ( پلاگین ) شامل یک نمای کلی از همه افزونه های موجود است و می تواند در قسمت مدیریت نصب شود. بخش مدیریت همچنین جایی است که وظایف اداری، به روز رسانی منظم افزونه ها، غیرفعال کردن و حذف را می توان انجام داد.

 برچسب ها

برچسب یا کلمات کلیدی متعددی را می توان به هر مقاله وردپرس اضافه کرد تا به دسته بندی آن کمک کند. با کمک این کلمات کلیدی می توان موضوعات فردی را طبقه بندی کرد. با این حال، استفاده از برچسب ها اختیاری است.

سخن پایانی در رابطه با نحوه کار با وردپرس

همان طور که گفته شد نحوه کار با وردپرس بسیار ساده است. در واقع برای یادگیری نحوه کار با وردپرس به زمان زیادی احتیاج ندارید و خیلی زود می توانید موارد مرتبط با آن را یاد بگیرید. با این وجود باید توجه داشته باشید که وردپرس دارای بخش های متنوعی است که استفاده از آنها در برخی از موارد نیاز به تخصص دارد. بنابراین اگر هیچ آشنایی با موارد فنی ندارید می توانید از همکاران ما در وب سایت ایران هاستینگ 24 کمک بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند.

امیدواریم مطالعه این مطلب در رابطه با نحوه کار با وردپرس برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالی در رابطه با بخش های مرتبط با وردپرس و اصطلاحات مربوط به آن دارید می توانید از طریق بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین در مقالات آتی توضیحات بیشتری در رابطه با وردپرس و بخش های مختلف آن به شما ارائه خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه جدید