اطلاعات تماس

اهواز - کیانپارس - خیابان ۳ شرقی - ساختمان محمد - طبقه دوم - واحد ۶

061-91010061

[email protected]

حساب کاربری
ویژگی‌های شخصیتی یک فریلنسر

برای فریلنسر بودن باید چه ویژگی هایی داشته باشیم؟

فریلنسر فردی است که بر اساس هر شغل یا هر وظیفه، معمولاً برای کار کوتاه مدت به عنوان یک پیمانکار مستقل درآمد کسب می‌کند. یک فریلنسر کارمند یک شرکت نیست و بنابراین ممکن است که آزادانه بتواند برای مشاغل مختلف به طور همزمان توسط افراد یا شرکت‌های مختلف مشغول به کار شود، مگر اینکه به صورت قراردادی به کار انحصاری تا تکمیل یک پروژه خاص متعهد باشد.

در مقاله قبل در وب سایت ایران هاستینگ 24 به معرفی فریلنسر چیست پرداختیم. در این مقاله قصد داریم تا بدانیم که این کار برای چه کسانی مناسب است؟

ویژگی‌های شخصیتی یک فریلنسر چیست؟

چند ویژگی وجود دارد که باید از آن برخوردار باشید تا خود را برای موفقیت در مشاغل فریلنسری آماده کنید. اگرچه این فهرست بی نقصی نیست، اما سعی کردیم تا به ویژگی‌های ضروری که به شما یک دید کلی از ضروری‌ترین ویژگی‌های یک فریلنسر می‌دهد بپردازیم.

انضباط

هیچ رئیسی از گوشه چشم شما را زیر نظر نمی‌گیرد و وقتی شما یک ساعت به جای کار کردن، خرید آنلاین می‌کنید، همکاران برای قضاوت شما حضور ندارند. چرا که خودتان رئیس خودتان هستید. بنابراین انضباط شخصی برای ادامه این مسیر ضروری است و باید از انضباط شخصی بالایی برخوردار باشید. در غیر این صورت تمام کارهای شما روی هم انبار شده و نمی‌توانید پروژه‌ها را در موعد مشخص به اتمام برسانید.

پشتکار

پشتکار همیشه مهم است، اما زمانی که به‌تازگی به‌عنوان یک فریلنسر شروع به کار کرده‌اید، اهمیت زیادی دارد که به تلاش خود برای کار کردن ادامه دهید و سریع میدان را خالی نکنید.

تاب آوری

کلمه‌ای وجود دارد که شما به عنوان یک فریلنسر بیش از هر چیز دیگری خواهید شنید و آن «نه» شنیدن از جانب کارفرماهای مختلف است. شما باید قدرت تاب آوری خود را ارتقا دهید تا این نه شنیدن‌ها باعث افت انگیزه کاری‌تان نشود.

توانایی سازمان‌دهی

کارها شما مسئول بسیاری از وظایف مختلف خود هستید. باید درآمد و هزینه‌های خود را پیگیری کنید، سریعاً به ایمیل‌های مشتری پاسخ دهید، از ضرب الاجل‌های خود مطلع باشید، فایل‌های خود را مرتب کنید و مطمئن شوید که حجم کاری شما ساده شده است.

فعال بودن

لزوماً نیازی نیست که به معنای واقعی برونگرا باشید، اما برای جذب مشتریان جدید باید کمی مشخصه‌های برون‌گرایانه شخصیت خود را تقویت کنید. اگر می‌خواهید کسب‌وکارتان را توسعه دهید، باید در شبکه‌سازی و نزدیک شدن به غریبه‌ها راحت باشید، چه به صورت حضوری یا آنلاین این کار را انجام دهید.

توانایی برقراری ارتباط

فریلنسر بودن مستلزم ارتباطات زیادی است. شما باید توانایی این را داشته باشید که مکالمات سختی مانند، مذاکره با نرخ بالاتر یا قطع رابطه با مشتری را به خوبی مدیریت کنید. اما باید این اقدامات را با درایت و به صورت حرفه‌ای انجام دهید. در فعالیت‌های فریلنس هیچ رئیس یا همکار دیگری وجود ندارد که از حرفه شما مراقبت کند.

انواع فریلنسری

یک مثال از فریلنسری می‌تواند یک روزنامه‌نگار مستقل باشد که در مورد داستان‌هایی به انتخاب خود گزارش می‌دهد و سپس آثار خود را به بالاترین قیمت پیشنهادی می‌فروشد. مثال دیگر یک طراح وب یا یک توسعه دهنده اپلیکیشن است که یک بار کار را برای یک مشتری انجام می‌دهد و سپس به سراغ مشتری دیگر می‌رود. دیگر زمینه‌های متدوال برای فعالیت افراد فریلنسر چیست؟ زمینه‌های دیگری که فریلنسرها اغلب در آن کار می‌کنند عبارتند از:

  • طراحی و تصویرسازی گرافیکی
  • بازاریابی، رسانه و روابط عمومی
  • حمایت مالی (مانند تهیه مالیات)
  • نگارش، ویرایش و تصحیح مقالات
  • عکاسی و فیلمبرداری
  • برنامه نویسی نرم افزار
  • تست بتا طراحی سایت حراجی

کارهایی مانند رانندگی برای سرویس‌های مسافربری شهری، تحویل غذا و کارهای مراقبتی نیز نوعی از فریلنسری هستند که با سازماندهی از طریق پلتفرم‌های آنلاین و برنامه‌های موبایلی تعریف می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *